A győri Fidesz amatőr módon gratulált Orbán Viktor fiának

HírKlikk 2021. január 17. 17:00 2021. jan. 17. 17:00

Egy kormányt gyalázó oldalról leszedett képet satírozott át amatőr módon a győri Fidesz és azzal gratulált a miniszterelnök fiának.

„Szívből gratulálunk Orbán Viktor miniszterelnök úr fiának, Orbán Gáspárnak!”olvasható a Győri Fidesz nevű Facebook-oldalon – azóta törölte az oldal a képet –, ami a hivatalos 1. számú győri választókerület Fidesz-frakciójának oldala.

„Orbán Gáspár [itt egy hosszabb rész kimarad] Brit katonai elitakadémiai képzésen vett részt” – látható a bejegyzés melletti képen, azonban a kitakart részt elég amatőr módon távolították el, így különösebb erőlködés nélkül elolvasható az eredeti szöveg: „Orbán Gáspár 40 millió forint közpénzből finanszírozott brit katonai elitakadémiai képzésen vett részt”.

Az eredeti kép a Demokrata Fórum nevű, a kormányt gyalázó Facebook-oldalról származik, amely bemutatkozásában azt közli a szerkesztőkről: „Világnézetünktől függetlenül egy szövetségben, együtt meglékeljük a bolondok hajóját, leváltjuk ezt a hitvány rezsimet! Újjászülethet a jogállam, a demokrácia, és a köztársaság”.

A képről a fideszes oldal még az eredeti szerző aláírását, az „Antitibi” feliratot sem törölte.

Forrás: Facebook