A halálos ágyáról rángatták be szavazni Rubovszkyt

HírKlikk 2017. június 22. 18:26 2017. jún. 22. 18:26

A Kereszténydemokrata Néppárt emberségből levizsgázott. Ugyanis a halálos ágyáról hívták be a tegnap elhunyt Rubovszky Györgyöt az elbukott plakáttörvény szavazására a kormánypártok - az egyik ellenzéki képviselő szerint.

Az Együtt képviselője, Szabó Szabolcs a Hír TV-nek azt mondta: a kereszténydemokrata politikust tolószékkel vitték be, és oxigénpalackkal a kezében szavazott. Az ellenzéki képviselő szerint a szavazás után egyik párttársa sem segített a nehezen mozgó, nagybeteg Rubovszkynak, amikor elhagyta az üléstermet.

"Nagyon rossz érzés volt ezért azt látni, hogy ilyen politikai okok miatt ilyen rossz állapotban levő embert is rángattak. A legrosszabb pedig az volt, hogy egyből a szavazás után persze felállt, ment el, nyilván pihenni kellett neki, és egy képviselőtársa sem állt fel, hogy segítsen neki. Egyszerűen szörnyű volt az, hogy ezt így meg kellett élni, hogy egy ennyire beteg embert is még berángatnak, csak azért, mert az Orbán Viktor bele akar rúgni egy jó nagyot" - mondta Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő.
Forrás: hirtv.hu