A haza atyjai

HírKlikk 2019. október 17. 12:14 2019. okt. 17. 12:14

Mindent visszavonok! Egyáltalán nem volt igazam, hogy ostobán röhigcséltem a kipcsak rokonságon. A miniszterelnök megint csak kitűnően felismerte a nemzet érdekét.

Hiszen:

1. Egy ország győződött meg saját szemével arról, hogy a győri polgármester fenekén nincs piros pont. Viszont kipcsak még lehet. Tehát ha szabadulni akarnánk tőle, Japánban sajnos nem kérhet állampolgárságot, de még mindig nyugodt szívvel küldhetjük Kazahsztánba.

2. Ha még nincs is, de egy parlamenti villámdöntéssel létrehozható a kipcsak nemzetiségi önkormányzat. Vagyis ha Farkas Flóri most tényleg kibukik a roma önkormányzat elnöki székéből, át lehet ültetni a kipcsakokhoz. Bizonyára sokat tenne a kipcsak integrációért is.

3. A legfőbb érv, ami mindent visz: a kazah diktátor, Nazarbajev: 79 évesen lemondott ugyan az elnöki funkcióról, de megőrizte a "Haza atyja" címet, ami például azzal a jogosítvánnyal jár, hogy őt és családját nem lehet bíróság elé állítani. Nem fogják elhinni, pedig tényleg: kazahul a "Haza atyja" cím így hangzik: "Elbaszi". Ezek után merje valaki tagadni a kazah-kipcsak-magyar rokonságot! A Haza atyját és rokonait nálunk sem lehet bíróság elé állítani, és, izé... szóval a vaskosabb asszociációkat nem részletezném, de van valami ebben az "Elbaszi"-ban is.