A Kárpátiával írattak maguknak indulót a tatai páncélosok

HírKlikk 2020. július 28. 09:37 2020. júl. 28. 09:37

„Sziasztok! A Kárpátia zenekar még márciusban kapott felkérést, a tatai páncélosoktól, hogy írjunk egy indulót” – jelent meg múlt pénteken az együttes Facebook-oldalán, amiről kedden a Magyar Nemzet is beszámolt.

„A júliusi időzítése ennek a dalnak nem is jöhetett volna jobban, hiszen most kapták meg a Leopárd 2A4 harckocsik első darabjait, amiket pár éven belül még negyven Leopárd 2A7 követ. Szerencsénk volt ezeket a nagymacskákat megcsodálni, hallgatni, ahogy feldübörögnek, nekiindulnak ... Durva. Nem árulunk el azt hiszem azzal nagy titkot, hogy a zenekar mindig is katonaság párti volt, és örülünk a haderő fejlesztésének. Sajnos Attila azért hiányzik a képekről, mert nem tudta elintézni, hogy elengedjék a munkából.”

A 444.hu emlékeztet, a Kárpátiát, a régi Jobbik körüli nemzeti rockvilág egykori oszlopos tagját, már annyira nem a Jobbik környékén kell keresni, hogy tavaly egy klippel bele is szálltak a párt politikusaiba. 

A portál legutóbb akkor írt a zenekarról, amikor júniusban négymillió forint NKA-pénzt kapott Kásler Miklós miniszteri keretéből annak a filmnek a vetítésére, aminek már az elkészítését is támogatta a miniszter.

Forrás: 444.hu