A lejákobozott Jakab visszalő

HírKlikk 2019. február 19. 09:30 2019. feb. 19. 09:30

Jákob Péternek nevezték a Fidesz-közeli Echo tévében Jakab Pétert, a Jobbik szóvivőjét. A Keménymag című műsor - utóbb kirúgott – vendégei a szóvivő elváltoztatott nevével Jakab Auschwitzban megölt dédapja emlékén viccelődtek. Miután Jakab Péter tiltakozott az eljárás ellen, beindult a Birodalmi Lépegető: a Fidesz médiája előszedett egy évekkel korábbi felvételt, amelyen állatásuk szerint Jakab Péter, akkor a miskolci Jobbik elnökeként, zsidózott.

Jakab Péter most a Facebookon válaszolt a fideszes vádakra.

„Nehezen tudják megemészteni a fideszes propagandisták, hogy számon kértem három Echo tévés kollégájukat, amiért hónapokon át Jákoboztak. Ahogy az a Fidesznél lenni szokott, pár nap kutatómunka után meg is indították a bosszúhadjáratukat ellenem. Találtak egy évekkel ezelőtti nyilvános felvételt, ahol egy lakossági fórumon szóvá tettem, hogy van olyan bűnöző, aki csak azért, mert kóser módon étkezik, luxusétteremből kapja az ebédet. Eközben az átlag ember soha, vagy csak ünnepnap jut el ilyen helyre. Igenis jogos az emberek felháborodása, ha egy bűnöző jobb ellátást kap, mint egy beteg a kórházban, vagy mint amit egy átlag melós megengedhet magának a fizetéséből.

Azt, hogy az izraelita raboknak külön kóser étteremből hozzák az ebédet, maga a büntetés-végrehajtási intézet parancsnoka közölte egy közérdekű adatigénylésemre küldött válaszában. És akkor lássuk, mindezt milyen címmel tálalta az M1 híradója: "Bűnözőknek nevezte a zsidókat Jakab Péter." Tájékoztatásból egyes, uszításból jeles. Évi 90 milliárdért.

Forrás: Hírklikk