A Momentum jelöltje egy cseles trükkel tudta becsempészni a hirdetését a kormánypárti lapba

HírKlikk 2021. augusztus 4. 20:30 2021. aug. 4. 20:30

Társkeresőnek álcázott hirdetéssel tudott bekerülni a Vas Népébe. Ellenzéki képviselőjelölt már csak ilyen trükkel tud hirdetni a kormányközeli KESMA-csoport alá tartozó lapban.

Tényleg van médiapluralizmus, a Vas Népe ma lehozta a hirdetésemet! – írja Pleva Dániel Facebook-oldalán. A Momentum politikusa, Vas megye 3-as egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje egy társkereső apróhirdetést adott fel a KESMA-csoporthoz tartozó megyei lapban, hogy kicsit megismertesse magát a választókkal – szúrta ki a hvg.hu.

A médiapluralizmus emlegetésével alighanem arra is utalt, hogy a minap jelent meg egy kormányhatározat, amelyben az Európai Bizottság jogállamisági jelentésére reagálva, az Orbán-kabinet azt állítja: „az Európai Bizottság értékelésével ellentétben, Magyarországon valódi pluralizmus érvényesül a médiában”.

„Barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket! Jelige: 1041312 Válassz engem!” – olvasható Pleva Dániel hirdetése a Vas Népében.

Plevát a DK is támogatja, míg az MSZP–Párbeszéd Ipkovich Györgyöt indítja. A volt jobbikos politikus, Bana Tibor is megméretteti magát az előválasztáson a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként.

Forrás: hvg.hu