A NERmandiai partraszállás

Gréczy Zsolt 2019. október 14. 10:18 2019. okt. 14. 10:18

Kérem, vigyázzanak, az ajtók nyílnak - 2022-re. A partraszállás megtörtént, indulhat az Orbán-rezsim felszámolása.

A szövetséges erők megkezdték a legyőzendő hatalom bekerítését. Győztek a fővárosban, számos megyeszékhelyen, és kisebb településen. Átveszik az irányítást a helyi gazdasági, kulturális, szociális és médiaposztokon.

A tarka színű együttműködés felelőssége óriási. Be kell bizonyítani, hogy lehet lopás, kivagyiság, mások megalázása nélkül is közösséget vezetni, várost, falut fejleszteni. 

A győztesek útja a további, még szorosabb közös munka. Megbukott Orbán legyőzhetetlenségének mítosza, be lehet fejezni a “béna, tehetetlen, szerencsétlen ellenzék” gyepálását, és ebből a szempontból mindegy, hogy Borkai okozta-e a Fidesz baját, vagy a májusi, az EP-választáson elvesztett kétharmad tendenciája folytatódott.
Mostantól átalakul a parlamenti hangnem is, szerényebb hölgyek és urak ülnek majd odaát.

A “közmédia” ezek után sem enged be ellenzéki politikusokat? Polt továbbra sem nyomoz?
És végleg vége a gyurcsányozásnak is. Még az utolsó pillanatban is átragasztottak plakátokat, hogy ki Gyurcsány embere. Nos, “Gyurcsány emberei” nyertek. Akkor is, ha azok voltak, és akkor is, ha nem.

Köszönet az ébredező polgároknak, köszönet a szavazókörökben dolgozóknak. Gratulálok Karácsony Gergelynek, a győzteseknek, és a hősiesen helytállóknak, akik most nem nyertek, de helyeket vesznek el a Fidesztől.

A NERmandiai partraszállás megkezdődött. Jöjjön a rendszerváltás, a szabad, demokratikus, szolidáris Magyar Köztársaság megteremtése! Munkára fel, Barátaim!