A stílus maga az ember

Dr. Dávid Ferenc       2019. február 18. 06:47 2019. feb. 18. 06:47

Közreadom saját gyűjtésemet, amit a néhai Népszabadság 2016-ban le is közölt.

Belpolitika: „Vannak szemét alakok. Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú őrültek. Vannak irtózatos g...cik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány.” (Nocsak: már nyolc évvel ezelőtt is mert valaki nyilvánosan így beszélni.)

Külpolitika: „Ki a f..sz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?" (Melia az USA helyettes külügyi államtitkára volt.)

Sportpolitika:Aki büszkén azt gondolja, ha bunkóbb a legbunkóbb futballhuligánnál, akkor jó fej klubelnök. Pedig csak egy szánalmas lájkkurva. Igazi, tőről metszett lila majom.” (Ez a mondat Újpest polgármesterének szól.)

Oktatáspolitika:"A székely farag egy nyárfát az udvaron. Mi lesz abból édesapám? - kérdi a fia. Kocsirúd - feleli az öreg. Egy óra múlva megint arra megy a gyerek. Mi lesz abból édesapám? Fogpiszkáló, ha el nem baszom.” (Az ősrégi vicc címzettje Pukli István ex-igazgató.)

A fenti mondatokat a nagyobbik kormányzó párt EU-parlamenti képviselője - az MTK Sportegyesület és a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke és öt gyermek édesapja – írta, mondta. Vasárnap is nyilatkozott: az MSZP kongresszusán résztvevő Frans Timmermans-t, az EB jelenlegi első alelnökét „találta meg”, de szövegértelmezési problémái miatt nem sikerült, nem sikerülhetett a témára rátalálnia:  

Frans Timmermans beszédében egyértelműen kizárta a szélsőjobboldallal való együttműködést: „Én soha nem kötnék megállapodást a szélsőjobbal akkor, ha az Európai Bizottság elnökének megválasztanak. És senki nem fogadhat el szélsőjobboldali közeledést, mert a szélsőjobboldal okozta a legnagyobb károkat a történelemben és erről soha nem feledkezhetünk meg” – mondta.

Jogvégzett Tamást Timmermans határozott állásfoglalása nem zavarta meg, és  a tényektől függetlenül – kenyéradói elvárásának megfelelően - kapásból így reagált:

„Az európai baloldal csúcsjelöltjének budapesti tartozódása két dolgot tett egyértelművé, nincs kifogása a magyar szociknak a zsidózó, cigányozó Jobbikkal való együttműködést illetően. A magyar szociknak meg nincs kifogása Frans Timmermans jogszabály formáját öltő elképzeléseivel kapcsolatban”

Tamásunk a politika és a sportvilág Gábor Zsazsájaként ismét elérte, hogy róla szóljanak a hírek. Minden áron. A sorozatos nívótlan bohóckodás már korábban meghozta gyümölcsét: ismét tuti befutóhely (4.) a Fidesz-KDNP pártszövetség 2019. évi európai parlamenti listáján. Minket fog képviselni. Úgy, mint eddig.