Agyondicsérte a kormányt a nagycsaládosok egyesületének elnöke

HírKlikk 2020. január 3. 12:41 2020. jan. 3. 12:41

Nagy segítséget jelentenek a magyar családok számára a családvédelmi akcióterv januártól életbe lépett újabb intézkedései – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke, az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Mind a nagyszülői gyed, mind a személyi jövedelemadó-mentesség sok embert, kiterjedt családokat érint – tette hozzá.

Kiemelte: a visszajelzések alapján, sokan örülnek annak, hogy 2010 óta számos intézkedést vezettek be a családokért. A NOE segít abban, hogy a különböző intézkedések között eligazodjanak a családok.

Ugyancsak sok embert érint a meddőségi kezelések támogatása is – jegyezte meg.

A NOE elnöke azt mondta: szervezetük célja 2020-ban is az értékfelmutatás és a közösségépítés.

A NOE-t korábban az Index a Fidesz álciviljei közé sorolta. Az összeállításuk szerint az egyesület az új elnök, Kardosné Gyurkó Katalin beiktatásával kezdett látványosan igazodni a Fideszhez. A szervezet nyilatkozatokban, interjúkban üdvözölte a kormány családbarát politikáját, a csokot, de hálás volt a rezsicsökkentésért is. 

Kardosné egy felháborodást kiváltó Kossuth rádiós interjúban azt mondta, hogy a kormány családbarát intézkedései akkora fordulatot hoztak, hogy segélyvonalukról eltűntek a panaszos betelefonálók.

A kormányt ajnározó Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta 2018-ban a Polgári Magyarországért díjat, amit Kövér László jelenlétében adtak át Kardosnénak.

Forrás: Hírklikk