Álmomban egy Orbán beszédet hallottam

HírKlikk 2017. január 6. 17:24 2017. jan. 6. 17:24

Magyarok! Barátaim! ...vagy, ahogy Bayer Zsoca barátom szokta mondani - Véreim!

Azért gyűltünk itt most össze, hogy köszöntsük egymást, búcsúztassuk az elmúlt évet és üdvözöljük a 2017-es esztendőt. Elmondhatjuk, hogy a 2016-os év is sikeres volt, bár igaz nincs már kétharmadunk a parlamentben, de mindig megoldottuk valahogy a dolgokat és tovább szűkítettük a liberálbolsevikok mozgásterét.

(taps, nevetés)

Barátaim!

Családjaink, barátaink tovább tudtak fejlődni, gazdagodni és ez továbbra sem érdekli az emberek nagy többségét. Jelenleg a Fidesz - KDNP kormányra a legnagyobb veszélyt, a Fidesz - KDNP kormány jelenti! Amíg az ellenzéki oldalt továbbra is a széthúzás jellemzi, amíg csak beszélnek az összefogásról, addig bizony számunkra nincs értelme semmilyen lejárató kampánynak, megteszik ők helyettünk is, nekünk bőven elég a szimpatizánsaink és szavazóink megtartásához, ha a nem létező migráció veszélyeiről beszélünk.

Barátaim!

2017 a lázadás éve lesz mondottam volt valamelyik interjúban és tényleg. Mivel a 2018-as választást nagy valószínűséggel elveszítenénk, még a Kétfarkú kutya párttal szemben is, ezért magunknak kell magunk ellen lázadni, hiszen erre a jelenlegi ellenzék képtelen. Mit jelent ez?
Nekünk kell önmagunkat megpuccsolnunk!

Barátaim, de tényleg!

Mivel én 2017-ben felköltözöm a várba így az ellenzéknél sem lesz téma az, hogy a Cinege utcát és környékét 2013 óta lezárva tartom (Eddig sem volt! - közbekiabálás, derültség a hallgatóság soraiban), ezért magunknak kell amolyan erdogáni módszerekkel valami felkelésfélét kirobbantani jövőre...

(taps, fütty)

...mert ha mi nem tesszük, akkor simán bukjuk a választást érdeklődés hiányában, az meg ugye nem szeretnénk!

(nevetés, taps)

Barátaim!

A feladataink 2017-re tökéletesen láthatóak. Mivel elvileg iszonyú mennyiségű euró jön az Uniótól, azt különböző helyekre le kell osztani érdem szerint. Lesznek kivizsgálások, lesznek büntetések, de ez nem nekünk fáj, sőt direkt jól jön egy kis spontán népharaghoz, amit ugye mi irányítunk, utána pedig muszáj lesz tisztogatni.

(Ütemes taps)

Barátaim!

Az interjúmban azt mondtam, hogy 2017 a lázadás éve lesz, nektek azt mondom, a szabad rablásé!

BUÉK!