Andy Vajna újabb három rádiót szippantott be

HírKlikk 2018. szeptember 13. 09:20 2018. szept. 13. 09:20

Egy nagykanizsai, egy tatabányai és egy székesfehérvári helyi kereskedelmi rádiós pályázaton hirdetett eredményt e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa - közölte szerdán az MTI-vel az NMHH.

A testület a Nagykanizsa 95,6 MHz rádiós frekvencia pályázatán az egyetlen alakilag és tartalmilag érvényes ajánlatot benyújtó pályázó, a dtm Media Hungary Kft.-t nyilvánította nyertesnek. A Tatabánya 96,7 MHz rádiós frekvencián az LB Rádió Kft., a Székesfehérvár 101,8 MHz frekvencián a VLNC FM Rádió Kft. sugározhat majd.

 

Mindhárom médiaszolgáltatás a Budapest 96,4 MHz-cel, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió 1-gyel hálózatba kapcsolódva ad majd műsort.

Mint írják, a Kecel 99,6 MHz-es helyi rádiós pályázati eljárás alaki vizsgálatának keretében a testület hiánypótlásra szólította fel az egyedüliként pályázó Gong Rádió Kft.-t, a Nyíregyháza 99,4 MHz helyi kereskedelmi rádiós pályázatának tartalmi vizsgálata során pedig az LB Rádió Kft.-től és a Sunshine Rádió Kft.-től felvilágosítást kér.