Balog Zoltánt megdöbbentette Beer Miklós levele

HírKlikk 2018. december 23. 11:53 2018. dec. 23. 11:53

Egyházi emberként súlyos arány- és szereptévesztés, hogy az egyik katolikus püspök bátorító levelet írt azoknak, akik engedték, hogy Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket – fogalmazott a Magyar Időknek adott interjújában Balog Zoltán az adventi időszakban zajló tüntetések kapcsán.

Balog Zoltán szívesen megkérdezné a balhézó képviselőket, hogy vajon mennyire tartják méltónak egy képviselőhöz azokat a mutatványokat, amiket láthattunk az elmúlt napokban, nem csupán az utcán, hanem a Parlamentben is. Szerinte a képviselőknek példát kellene mutatniuk. Bohózatba illőnek tartja, ahogyan mindenképpen áldozatnak akarták beállítani magukat.

„Mert mi lesz akkor, ha majd egy egyszerű dolgozó nem akar dolgozni, és elkezdi összetörni a gépeket, azt hangoztatva, hogy ha a parlamenti képviselőknek szabad törni-zúzni, akkor nekik miért nem. Ha az ő gyerekük dührohamot kap az iskolában, és meggyújtja a fenyőt, azt is normálisnak fogják tartani?”

A volt miniszter azt is elárulta, megdöbbent azon, hogy egy katolikus püspök, Beer Miklós levelet írt a tüntetőknek. Balog szerint azoknak írt bátorító levelet, akik engedték, hogy Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket.

„A keresztényekről úgy nyilatkoznak ezeken a tüntetéseken, hogy az sért minden hívő embert. Azokról, akik az ország karácsonyfáját fel akarták gyújtani, azt állítani, hogy békések… nos, mindenképpen elgondolkodtató. Vajon ki mondta ennek a püspöknek, hogy tiszta szándékú emberek ezek? Egyházi emberként ez súlyos arány- és szereptévesztés.”

Balog bízik benne, hogy Magyarországon van egy olyan többség, amely azt mondja, hogy ezeket az embereket nem akarják látni a hatalom közelében. Még akkor sem, ha vannak a tüntetők között jó szándékú, megtévesztett emberek.

Forrás: Magyar Idők/Hírklikk