Bayer Zsolt örömében újra gyalázkodott egy nagyot

HírKlikk 2021. március 4. 06:00 2021. márc. 4. 06:00

„NA VÉGRE!!! Istenem! Végre! Legalább két éve szorgalmazom ezt!" – kezdte bejegyzését Bayer Zsolt. Az ötös számú párttagkönyvvel rendelkező kormányzati megmondóember nem rejtette véka alá, mennyire örül a Fidesz kilépésének az Európai Néppárt frakciójából.

Bayer Zsolt ezt követően szokásához híven, nem finomkodott, ugyanis azt írta, az Európai Néppárt frakcióvezetője „gyáva, gerinctelen és hülye", a pártszövetségről pedig, hogy „színtelen-szagtalan, semmilyen (tehát tökéletesen EU-konform)". Véleménye szerint a Néppártnak már semmi köze sincs sem konzervativizmushoz, sem kereszténységhez, sem a hagyományos európai értékekhez.

„Faképnél hagyjuk végre a sunyi és aljas Tuskot, aki immáron Weberrel együtt beleomolhat Martin Schulz meg Guy Verhofstadt nagy, szent fenekébe, ahová beomolni mindig is vágyott… Éppen itt volt az ideje!" – zárta bejegyzését Bayer Zsolt. 

Mint ismeretes, az Európai Néppárt megszavazta az alapszabály módosítását, amely lehetővé teszi több képviselő egyszerre történő kizárását, illetve tagságának felfüggesztését. Ezt követően jelentették be, hogy a Fidesz kilép a pártcsalád frakciójából.