Bencsik András: a DK szavazói agyilag sérült emberek

HírKlikk 2019. június 11. 13:01 2019. jún. 11. 13:01

Igazán "érdekesre" sikerült a Hír TV Sajtóklub című műsorának legutóbbi adása, amelyben Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa és Huth Gergely műsorvezető egy emberként ütötte Gyurcsány Ferencet, Kálmán Olgát és a Demokratikus Koalíciót.

"Arra gondoltam, amikor meghallottam, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpoldármesteri pozícióért, hogy a műsorvezető mégsem volt független újságíró"

– kezdte a Demokratikus Koalíció és a párt főpolgármester-jelöltjének szapulását Szentesi Zöld László.

"Aki ezek után bennünket a lakájmédia, az Orbán hátsó feléből ki sem látszó propagandisáinak mer hívni, azt nemes egyszerűséggel Kálmán Olgához kell irányítani, hogy beszélgessen vele az objektív, független újságírásról"

- kontrázott rá Gajdics Ottó, majd hozzátette: 

"2019-ben meg kell élnünk azt a csúfságot, hogy az Apró klán az orrunk alá dugja főpolgármester-jelöltnek a kedvenc házi újságíróját. Ez harminc évvel a rendszerváltás után, valami kegyetlen húzás".

Ezek után Bencsik András ragadta magához a szót, aki a következőket mondta:

"Azt kell mondanom, a DK szavazói agyilag sérült emberek. Aki Gyurcsány Ferencre és pártjára hajlandó szavazni, annak az esze ment el, vagy erkölcsileg bírálható állapotban van, tehát orvosra lesz szüksége".

Forrás: Hírklikk