Berki: Puzsér a leendő udvari bolondom

HírKlikk 2019. szeptember 13. 13:04 2019. szept. 13. 13:04

Berki Krisztián kőkeményen visszavágott Puzsér Róbertnek, miután a kritikus nemrég kijelentette: csak 3 millió forintért hajlandó leülni egy vitára az egykori focivezérrel.

A főpolgármesterségért szintén harcban álló Puzsér azt is hozzátette: nem hiszi, hogy Berki törvényes eszközökkel tett szert az induláshoz szükséges aláírásokra. Nos, a kritikus szavai hamar Berki fülébe jutottak, az izomceleb pedig nem is várt sokat a csattanós válasszal: szépen kiosztotta Puzsért, dühöngő trollnak, férfiatlan szerencsétlenségnek titulálta - írja a Ripost.

Berki a következőket címezte Puzsérnak:

„Puzsér Róbert, a leendő udvari bolondom, a dühöngő troll 3 millió forintot akar tőlem, hogy leüljön velem vitatkozni! Akkora lúzer, ingyenélő, férfiatlan szerencsétlenség, hogy az én pénzemből akar adakozni.... Róbert, a következő a javaslatom:

Leteszek Neked 3 millió forintot, de tegyél le te is 3 millió forintot!

Így 6 millió Ft-ot tudsz átadni az arra Rászorulóknak. Annak adod, akinek csak akarod, de nyilván ne legyen hozzád köthető.

Tehát még egyszer: leteszek 3 millió forintot, ha te is leteszel 3 millió forintot, vitatkozunk, Te meg jótékonykodhatsz. Ennyi”

- fogalmazott a közösségi oldalon.

Forrás: ripost.hu