Bolgár György nem írhat többet a 168 Órának

HírKlikk 2018. szeptember 23. 07:35 2018. szept. 23. 07:35

A csütörtökön megjelent 168 Órából hiányzott Bolgár György állandó rovata, amelyben hétről hétre a fideszes hazugságokat leplezte le. Úgy tűnik, hogy a hiány tartós lesz, ugyanis az újságírót saját elmondása szerint arra kérték, többet ne írjon a lapba.

„A múlt héten szóltak, hogy többet ne írjak” – egy, a legnagyobb videómegosztóra kikerült felvétel szerint ezt válaszolta a Klubrádió pénteki Megbeszéljük című műsorában Bolgár György az egyik betelefonálónak, aki a 168 Órában olvasható „Hogy mi van?” rovatát hiányolta a csütörtöki számból.

Bolgár György nem tudott a miértre válaszolni, csak annyit fűzött hozzá, hogy „valószínűleg most már mindenki igazat mond”.

A műsorvezető arra utalt, hogy a kilenc éve megjelenő rovatban hétről hétre a fideszes hazugságokat cáfolta a tőle megszokott alapossággal.  

Vágó István a közösségi oldalán közölt bejegyzésében Bolgár György letiltását a Köves Slomó-féle, a Fidesszel szoros baráti kapcsolatot ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel (EMIH) hozta kapcsolatba:

„- az EMIH megkapta a Sorsok Házát
- az EMIH társtulajdonos a 168 Órában
- a 168 Órába nem írhat többé Bolgár György
- az EMIH társtulajdonos a Klubrádióban
- ?”

Majd hozzáfűzte: „Remélem, csak rémeket látok. Bolgár György fejét ezüsttálcán Heródes előtt.”