Brüsszel bevallotta: arra készül, hogy hasznos idióta legyen

Föld S. Péter 2019. március 4. 06:04 2019. márc. 4. 06:04

Nekem ez a Brüsszel mindig is gyanús volt. Jogom van megtudni, hogy mire készül. Mert, hogy a belga főváros valamire készül, az tuti. Látom a szemén, a járásán.

Arra készül, hogy elszeresse a nőmet. Egy Brüsszeltől minden kitelik. Vagy arra, hogy ne adjon meg a csapatomnak egy jogos tizenegyest.

Ilyen volt ez mindig, mitől is változott volna? Már az óvodában sem engedte, hogy játsszak a csattogós lepkéjével. Aztán a gimiben ajánlott egy filmet, amiről kiderült, hogy nézhetetlen. Mócsingos húst adott, amikor fél kiló combot vásároltam nála. Föltette a Facebookra a fényképemet.

Arra készül, hogy majd veszek tőle egy lottószelvényt, amivel nem nyerek. Mindemellett a szomszédban hangosan bömbölteti a tévét, és miatta nincs villany egy napja a házban, mert lecsapta a biztosítékot.

Írni fog egy cikket a hasznos idiótákról, ami tele lesz baromságokkal.

Meg fog előzni az autópályán. Bevág elém, aztán majd cammog, mint egy lajhár.

Rosszul ad vissza a boltban egy tízezresből.

Emlékszem egy esetre, amikor különösen genya volt: hiába kértem, nem adta meg a wifijének a kódját. Egy másik alkalommal megbeszéltünk egy találkozót és fél órát késett. Ráadásul kockás nyakkendőhöz csíkos zoknit vett föl.

Ja, mielőtt elfelejtem: Brüsszel arra készül, hogy csúnyán nézzen a kutyámra. Hogy mellém üljön a színházban, és hangosan zörögjön a negrós zacskóval.

Azért is utálom ezt a Brüsszelt, mert több pénze van, mint nekem. Nagyobb háza, jobb autója, szebb nője. Amikor együtt laktunk albérletben, elmosakodta előlem a melegvizet. Azt mondta, hogy kedden szép idő lesz, közben meg esett az eső, és olyan hideg volt, hogy majdnem megfagytam.

Írt a bátyámnak egy dalt.

Azt tervezi, hogy az iskolai tornaórán gyorsabban úszik, és távolabbra ugrik nálam, valamint nagyobb gólt rúg, mint én.

Erre készül Brüsszel. De majd adok én neki, hogy attól koldul.

Vagy inkább nem adok neki semmit, úgyis arra készül, hogy majd én kérek tőle.