Ceglédi: ha ilyen lesz az ellenzéki kampány, akkor lesz miről beszélni

HírKlikk 2021. augusztus 15. 13:37 2021. aug. 15. 13:37

A politikai elemzőnek Molnár Zsolt videója tetszett meg. 

Az MSZP már egy éve küzd azért, hogy minél több szabadstrand működjön a Balatonnál és a természetes vizeknél, illetve felemeli a szavát, amikor meglévő szabadstrandokat zárnak be. Most az MSZP az álláspontjáról egy húsz perces videót tett közzé, amelyben Molnár Zsolt szocialista pártigazgató, illetve Kunhalmi Ágnes a főszereplő. 

Ceglédi Zoltán politikai elemzőt is írásra sarkallta a videó. „Nocsak. Ezen őszintén meglepődtem. Adekvát téma, jól kitalált koncepció, költöttek is rá, meg úgy egyben van az egész dolog. Igényelt volna még egy profi narrátort, és meghúzni az „itt állunk belemondani a kamerába az összefogást" – jeleneteket a felére, plusz jobban terjedne, ha helyszínenként darabolva is felraknák az egyes állomások videóit, de a lényeg: ha ilyen lesz az ellenzéki kampány, akkor lesz miről beszélni. A meglepetésemet meg az okozta, hogy én ilyen Balaton-kampányra nem a szocialista párttól számítottam.” – írta Ceglédi.

Külön megemlíti Gőgös Zoltán szereplését, aki szerinte az egyik legtisztességesebb, legszerethetőbb szocialista politikus volt

Ceglédinek olyan illúziója nincs, hogy a Balaton-tematika a jövő tavaszi kampányban is releváns lehet, „de hogy most, nyáron, pont ezzel kell jönni, az biztos”. Szerinte más párt is csinálhatna ilyet “(és nem petíciót, lécci, lécci – az ide se kéne, tavaly még legalább népszavazást próbáltak, most is lehetne ez a hatodik kérdés a Fudan helyett/mellett)”.