Chikán Attila könnyei méregcseppek, amelyek halálosak Orbán rendszerére

HírKlikk 2018. április 18. 13:22 2018. ápr. 18. 13:22

Vádolom a „demokratikus ellenzéket”, amely hitelességdeficitjét összefogásgiccsel próbálja takargatni – mondja Schiffer András a Heti Válasznak.  

A legjobb visszalépős forgatókönyv esetén is 116 mandátuma lenne most a Fidesznek – hárítja el saját felelősségét Schiffer András a Fidesz-kétharmaddal kapcsolatban a Heti Válasznak. Sőt, azt mondja: „vádolom a „demokratikus ellenzéket”, amiért hitelességdeficitjét összefogásgiccsel próbálja – 2014 után már másodszor – eltakarni, miközben az új ellenzéki pártokat próbálja kinyírni.

S noha úgy tűnhet, hogy Schiffer jobban örül a kétharmadnak, mint ha a vádolt ellenzék került volna többségbe, ezt az LMP-alapító cáfolja. „Ha Orbánban lenne bölcsesség, meg tudna állni egy ponton. Nem tud. Hajtja a harci adrenalin.” Ahogy feltétlen híveit is, akik „Soros-zsoldosokat” listáznak, hogy aztán az azon szereplő egykori Orbán-miniszter, Chikán Attila a könnyeivel küszködjön a tévéstúdióban. „Paradox módon épp az idős konzervatív professzor könnyei adják a reményt. Azok a könnyek méregcseppek: hosszútávon halálosak a NER-re.”

Forrás: Heti Válasz