Cser Ágnes minden bizonnyal megőrült, táncórákat szervezne az ápolóknak

HírKlikk 2018. július 21. 18:39 2018. júl. 21. 18:39

A szakszervezeti vezető fejéből kipattan az isteni szikra, és egy csapásra megoldotta az ápolók és szociális dolgozók leterheltségét. Úgy gondolja, hogy Egészség Klub néven programsorozatot kell indítani „ahol heti rendszerességgel élőzenére táncolhatnának, kulturális programban vehetnének részt, elsősorban a közszférában foglalkoztatott munkavállalók”.

Cser Ágnes Hódmezővásárhelyen tette ezt a nagy ívű bejelentést, amiről a vásárhely24.hu számolt be. A Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke úgy gondolja, hogy ha beválik az ötlete, a többi szféra dolgozói is jelentkezhetnek, amennyiben ezt a város is elfogadja.

Cser azt is mondta „a csontritkulás egyik legjobb ellenszere az élőzenés tánc. Ezzel a kezdeményezéssel azokat szeretnék segíteni, akik az országos átlagot meghaladva, magas óraszámban vannak foglalkoztatva. Szükség van a testi és lelki felüdülésre, amit ez a program megadhat nekik. A szórakozás, a kikapcsolódás, a sport együttesen jelenne meg a szürkének nevezett hétköznapokban.”

A szakszervezeti vezető hozzátette:

„Mindehhez a feltételeket is meg kell teremteni, hiszen sajnos nagyon sok egyedülálló szülő van. Az ő megsegítésükre szeretnék a nemzeti nagymama-nagypapa szolgálatot elindítani. Ők vigyáznának a gyerekekre, amíg a szülő részt vesz a kulturális programon. Mindezt a Családok Évére tekintettel szeretnék megszervezni, hiszen a csonka család is család. A tervek már megvannak, a kezdeményezést minél előbb szeretnék elindítani. A programhoz nemcsak az aktív munkavállalók csatlakozhatnak majd.”

Forrás: vásárhely24.hu

Fotó: zoom.hu