Czeglédy Csaba: a belügyi szervek megfigyelik az ellenzéki politikusokat

HírKlikk 2021. május 29. 17:49 2021. máj. 29. 17:49

„Most már bizonyíték van rá, ráadásul ők maguk vallották be” – írta a Demokratikus Koalíció politikusa a közösségi oldalán, miután egy rendőrségi eljárás végén kiderült, hogy a rendőrség követte dr. Czeglédy Csabát.

Áprilisban a DK szombathelyi önkormányzati képviselőjét állítólag követte egy Magyarországon nem kiadott rendszámú Mazda. Czeglédy feljelentést tett a Vas megyei rendőrségen, ahol ismeretlen tettes ellen indult nyomozás.

A Nemzeti Nyomozó Iroda viszont csütörtökön megszüntette az eljárást, mert „a nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti – valós – forgalmi rendszámú gépjármű használatára a rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor”.

A Dokumentumot Czeglédy tette közzé egy Facebook-posztban, aki szerint „most már bizonyíték van rá, ráadásul ők maguk vallották be, hogy megfigyelik a belügyi szervek a Fidesz orra alá borsot törő ellenzéki politikusokat”.

„Mindezek szerint az ellenzéki politikusok követése már mindennapos gyakorlat a Fidesz kézivezérelte belügyi szerveknél. Minden erkölcsi és jogi határ megszűnt, annyira rettegnek a jövő évi vereségtől” – tette hozzá a politikus.

Forrás: Facebook