Czeglédy Csaba: megint pert nyertem az Origo ellen

2019. január 11. 12:34

Ma megint jogerősen pert nyertem az egyik állampárti hazugsággyár, most történetesen az Origo ellen. Már nem is számolom, hogy hányadik pernyerésem ez ellenük. Nem igaz, hogy kárt okoztam a munkavállaló fiataloknak, főleg nem ezernek - írja személyesen Czeglédy Csaba néhány napja indított hivatalos Facebook-oldalán.

"Egyébként éppen itt lenne az ideje annak, hogy a bíróságok észrevegyék, hogy gyakorlatilag megszűnt a sajtó sokszínűsége, a sajtó nagyobb része központi – és egyértelműen kormánypárti – irányítás alá került. Az Origo propaganda feladatokat lát el, szócsőként funkcionál, ezért is szürreális, amikor a perekben az Origo azzal védekezik, hogy csak a sajtótörvény alapján eljárva a nyilvánosságot tájékoztatja, a nyilvánosságnak pedig joga van tájékozódáshoz."

- írja Czeglédy, majd hozzáteszi:

"Csakhogy az Origo a hamis hírek egyik központi gyártója, akire aztán a többi, központi irányítás alatt működő kormánypárti sajtó - a közmédiát is ideértve -hivatkozik. Semmi oknyomozás, semmi kritikai él, semmi hallgattassák meg a másik fél elvének érvényre kerülése – semmi, ami egy munkavállalói csoportot szerkesztőséggé tenne."

Forrás: Hírklikk