Deutsch: ahol a gyurcsányisták állnak, ott van az erőszak

HírKlikk 2018. december 18. 17:00 2018. dec. 18. 17:00

"Az utóbbi egy hétben azt látni, hogy az ellenzék felszámolta magát és a törpepártok képviselői úgy próbálnak viselkedni, mint a Hupikék törpikékből ismert Aprajafalva lakói. Ott van Törperős, Okoska, rengeteg Törpilla, Dulifuli. Az embernek kacagni van kedve ezeken az extrém megnyilvánulásokon" – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának keddi adásában.

Deutsch Tamás szerint a magukat ellenzéki politikusoknak tartó, szuboptimális mentális állapotban lévő emberek láthatóan a kezükben lévő összes okos eszközt bután használják. Hozzátette: az egyik „sztár mellékszereplő” Bangóné Borbély Ildikó el is mondta, hogy miként akarják manipulálni a közvéleményt. 

A kormánypárti politikus kiemelte, azokról az ellenzéki képviselőkről van szó, akik a FIDESZ-KDNP képviselőin folyamatosan a jogállam érvényesülését kérik számon, ugyanakkor parlamenti képviselői minőségükben az Országgyűlésben a legelemibb szabályrendszereit is lábbal tiporják. 

Deutsch Tamás az erőszak bármely formáját elfogadhatatlannak tartja és szerinte teljes képtelenség, hogy a rendet fenntartani hivatott rendőrökkel szemben a tüntetők durva erőszakot alkalmaznak.

"Érdekes, hogy amelyik oldalon ott vannak a gyurcsányisták, mindig azon az oldalon van erőszak"

– tette hozzá. 

Forrás: Hírklikk