Deutsch: mindig az az oldal képviseli az erőszakot, ahol "Gyurcsányék" állnak

HírKlikk 2018. december 16. 16:04 2018. dec. 16. 16:04

A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője szerint a héten ismét a magyar polgárok ellen fordultak a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd EP-képviselői, mivel megszavazták az EP keddi strasbourgi ülésén a migránsvízum bevezetését célzó előterjesztést.

Deutsch Tamás vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, "Gyurcsányék" és a szocialisták ezzel a döntésükkel ismét bebizonyították, hogy ha rajtuk múlna, szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat.

A magyar balliberális képviselők ahogy eddig, most is fegyelmezetten és lelkesen támogatták az EP migrációpárti többségével együtt a bevándorlópárti előterjesztést - hangoztatta Deutsch Tamás, név szerint kiemelve a DK-tól Molnár Csabát és Niedermüller Pétert, az MSZP-től Szanyi Tibort, a Párbeszédtől pedig Jávor Benedeket.

A Fidesz-KDNP EP-képviselője úgy vélekedett, a magyar baloldali politikusok a szavazatukkal világossá tették, hogy nem a magyar polgárok oldalán állnak, készek bármikor szembefordulni a magyarok egyértelmű akaratnyilvánításával. A lakosság elsöprő többsége ugyanis azt szeretné, ha Magyarország megmaradna magyar országnak, és elutasítja azokat a törekvéseket, amelyek bevándorlóországgá kívánják tenni.

Világossá vált, hogy a "Gyurcsány-párti", MSZP-s és párbeszédes képviselők bevándorláspártiak - mondta.

Azt mondta, hogy a "gyurcsányista", szocialista és párbeszédes képviselők legalább húsz esetben voksoltak migránspárti elképzelések mellett az EP-ben. Nem volt olyan, a testület bevándorláspárti többsége által készített előterjesztés, amit ne szavaztak volna meg - tette hozzá.

Ők a leglelkesebb, legkövetkezetesebb, leghangosabb képviselői a "Soros-tervnek", amelynek lényege, hogy tömegesen akarnak beengedni migránsokat az EU-ba - jelentette ki. Ezért szavazták meg a migránsvízumot, ezért támogatták minden alkalommal a kötelező be- és áttelepítési kvótára vonatkozó előterjesztést, valamint azokat az előterjesztéseket, amelyek pénzügyi szankciót helyeztek kilátásba azon tagországokkal szemben, amelyek az ott élő polgárok akaratnyilvánítása után elutasították a bevándorlást.

A tüntetésekről Deutsch Tamás azt mondta, azért jött létre a Fidesz, hogy Magyarország szabad legyen. Hangsúlyozta, hogy mindenki személyesen számíthat a támogatására, aki élni kíván gyülekezési, véleménynyilvánítási jogával.

"Butuskának" nevezte a Párbeszéd azon felvetését, amely szerint fideszes provokátorok akarják megzavarni a vasárnapi rendezvényt. "Jól ismert az a kommunista tempó, hogy vádold meg azzal a riválisodat, amit te csinálsz" - fogalmazott, hozzáfűzve: mindig az az oldal képviseli az erőszakot, ahol "Gyurcsányék" állnak, akik 2006-ban, kormányon rendőri brutalitást alkalmaztak, szemkilövetésig jutottak - jelentette ki Deutsch Tamás.

Forrás: MTI/Hírklikk