Deutsch Tamás szerint politikai családon belüli erőszakot követnek el ellene

HírKlikk 2020. december 2. 13:06 2020. dec. 2. 13:06

Az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában kezdeményezés indult Deutsch Tamás kizárására a politikus egy friss nyilatkozata miatt.

– Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának. Ilyen, ha az ember kiáll a szabadságért és a hazájáért. Amennyiben valóban létezik ilyen kizárási kezdeményezés, akkor az viccnek is durva és tökéletesen megmutatja, miért kell minden eszközzel elutasítani a készülő büntetőmechanizmust. Ugyanazt akarják ugyanis csinálni majd Magyarország ellen, amit most néhányan ellenem terveznek. Politikai okokból büntetnének – fogalmazott Deutsch Tamás a Magyar Nemzetnek azzal kapcsolatosan, hogy az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában kezdeményezés indult a Fidesz–KDNP delegációvezetőjének kizárására.

A politikus a közelmúltban a beharangozott jogállamisági eljárással kapcsolatosan kijelentette: a Gestapo és az ÁVH is azt mondta, ami most a tervezett mechanizmussal kapcsolatban rendszeresen elhangzik: akinek nincs takargatnivalója, annak nincs félnivalója. Ám nagyon is jól emlékszünk arra, hogy a valóságban önkényes politikai döntések alapján bárkit, bármikor, bármiért meg lehetett büntetni.

Deutsch újabb politikai fenyegetésnek tartja a kizárási kezdeményezést, ami szerinte kimeríti a politikai családon belüli erőszak fogalmát.

Forrás: Magyar Nemzet