Döbbenetes videó a rendőrnőt alázó jobbikosokról

Márkus 2018. április 16. 17:42 2018. ápr. 16. 17:42

A szombati tüntetés befejeztével sokan a parlamentet védő rendőrsorfal elé vonultak. Bár intézkedésre nem került sor, egy Jobbik feliratú pólóban lévő férfi egészen elképesztő trágársággal alázott egy rendőrnőt, majd az őt leváltó férfi kollégáját is.

A szombati ellenzéki tüntetést követően egy egészen megdöbbentő jelenetet rögzített a 24.hu riportere a Kossuth téri rendőrsorfal előtt.

Ahogy a videón is látható, egy Jobbik pólóban lévő férfi kiszúrta a sorfalban álló fiatal rendőrnőt és brutális trágársággal kezdte el provokálni. Szó szerint ez hangzott el:

„Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára. Pókos a pinája. Néz rá, hogy mosolyog, baszd meg, tuti igaz!”

A rendőrnő parancsnoka észlelve a vulgáris erőszakot, a kiszúrt rendőrnőt hátrébb helyezte a sorfalból, de a helyére álló kollégája sem úszta meg, a néppártosodott jobbikos folytatta:

„Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.”    

A felvételen látható, hogy a trágárkodó provokációnak senki sem próbált véget vetni, nem volt egyetlen ember sem, aki szólt volna az illetőnek, hogy ezt azért mégse. Szerencsére a rendőrök jó kiképzést kaptak, mert rezzenéstelenül tűrték a rájuk zúduló szóbeli erőszakot.