Dömötör: A saját magunk urai vagyunk

HírKlikk 2019. március 23. 10:23 2019. márc. 23. 10:23

Az Európai Néppártnak vissza kellene térnie saját gyökereihez és nem szabadna engednie a baloldali szírén hangoknak – jelentette ki Dömötör Csaba a Hír TV Péntek Kilenc című műsorában.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint azok az erők akarják a Fidesz kizárását a pártcsaládból, amelyek lelkes hívei a kvótának és a Sargentini jelentést is elfogadták és most azon jár az eszük, hogy miként lehet majd a baloldallal alkudozni a választások után. Dömötör Csaba emlékeztetett arra, hogy a Fidesz saját maga kérte a felfüggesztését. (Az államtitkár azt elfelejtette megemlíteni, hogy a Néppártban a Fidesz felfüggesztését 190-en szavazták meg és mindössze hárman voksoltak ellene - a szerk.)

„A saját magunk urai vagyunk, ez nagyon fontos különbség ahhoz képest hogy csak várjuk, hogy mások mit gondolnak rólunk. Mi a kezdetektől fogva egyértelművé tettük, hogy nem ismerünk kompromisszumot, a bevándorlás ilyen a keresztény érték ilyen és ez minden mást felülír. Ez sokkal fontosabb, mint a pártfegyelem kérdése”

– mondta a műsorban.

Forrás: Hírklikk