Durván felsült a tájékozatlan fideszes képviselő

HírKlikk 2021. április 12. 13:00 2021. ápr. 12. 13:00

„Lakossági bejelentést kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják" – írta négy órája a Facebookon Gór Csaba, a II. kerületi önkormányzat fideszes tagja.

A 444.hu cikke szerint a képviselő drámai hangulatú bejegyzésében, amit egy „Lakossági bejelentés" feliratú, feltartott megafont ábrázoló illusztrációval tett hangsúlyosabbá, azt írta, kérte az önkormányzatot, hogy intézkedjen. „A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmények között élni" – zárta sorait.

Gór felkérése hamar válaszra talált. Mi több, mint kiderült, nem is kellett kezdeményeznie az önkormányzat intézkedését, mert a posztjában emlegetett „egyesek", akik vélelmezése szerint „szemétlerakónak használják" a régi temető környékét, valójában az önkormányzat szervezésében dolgozó önkéntesek voltak, akik nemhogy nem raktak le új szemetet, hanem pont a temető környékén elszórt hulladékot gyűjtötték kupacokba, hogy könnyebb legyen elszállítani.

Válaszposztjában Örsi Gergely, a kerület polgármestere azt is megjegyzi, hogy a Gór által közölt felvételen látható, összegyűjtött szemetet Gór posztjának megjelenése előtt másfél nappal már el is szállították, ahogy arról Örsi már vasárnap beszámolt.

Forrás: 444.hu