Durvul a fideszes belharc, Deutsch visszaszólt Navracsicsnak

HírKlikk 2020. január 8. 14:41 2020. jan. 8. 14:41

Deutsch Tamás Facebook-oldalán reagált Navracsics Tibor nyilatkozatára, amelyet az N1TV-nek adott. A volt európai biztos szerint a következő egy évben el fog dőlni, hogy a Fidesz meghozza-e azokat a döntéseket, amelyekkel visszaszerezhet szavazókat.

A Fidesz EP-képviselője a Facebook-oldalán azt írta: „Én nagyon karmolom a korábbi üzengetős helyett a sejtelmes, szomorú, kicsit sértett, kényszeredetten mosolygó és nagyon okos, de titokzatos új Navracsics Tibor szerepet. Ennyi."

168 Óra szerint, Deutsch arra utalt, hogy 2017-ben Navracsics és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság akkori elnöke közös cikkben állt ki az oktatás és a kultúra mellett a Tagesspiegel nyomtatott kiadásában. A magyar politikus élesen bírálta a Soros Györgyöt célkeresztbe állító nemzeti konzultációt, hogy a kormány egyébként egy vagy két újságcikkre alapozta az egészet. Navracsics már ezzel is szembement az akkor éppen folyamatosan sorosozó magyar kormány politikájával.

Ahogy a Hírklikk is megírta, Navracsics Tiboron kívül az elmúlt napokban Lázár János és G. Fodor Gábor is arról nyilatkozott, illetve írt, hogy az önkormányzati választáson elszenvedett vereség után, irányváltásra van szüksége a Fidesznek.  

Forrás: Hírklikk