Egy hét alatt két pert bukott Vona Gáborral szemben a Magyar Idők

Jász Zoltán 2018. július 21. 09:28 2018. júl. 21. 09:28

Annyi helyreigazítást kell közölnie Orbán Viktor közpénzen eltartott lapjának, hogy szinte belefulladnak az olvasók.

Legutóbb Vona Gáborral szemben állított hazugságaik beismerésére kötelezte őket a bíróság, de számtalan alkalommal kellett már bevallaniuk Gyurcsánnyal vagy Czeglédy Csabával kapcsolatban is, hogy ostoba kitalációkkal hülyítik az olvasóikat.

A most megjelent két helyreigazítás közül az egyik július 16-án, a másik négy nap eltéréssel jelent meg a lapban. A Sztárklikken ezeket változtatás nélkül közöljük, hogy segítsünk egy kicsit Gajdics Ottó főszerkesztő úrnak, hogy minél több magyar ember előtt világos legyen, milyen kitűnő munkát végez...

1. 

"A 2018. január 17-én „A király meztelen” címmel megjelent cikkünkben azt a valós tényt, hogy Vona Gábor személyesen nem jelent meg a Budapest Környéki Törvényszéken az általa a Terry Black néven ismert Rácz Károly Mihállyal szemben indított személyiségi jogi per 2018. január 17-én tartott tárgyalásán, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy ezt azért tette, hogy ne kelljen személyes nyilatkozatot tennie a róla Terry Black által a sajtóban korábban tett állításokról.

A valóság ezzel szemben az, hogy Vona Gábor az említett személyiségi jogi per első, 2017. március 20-án megtartott tárgyalásán – ahol Terry Black nem jelent meg – részt vett és a per érdemében nyilatkozatot tett, kérdésekre válaszolt."

2. 

"2018. január 26-án megjelent „Allah mellett tett hitet a Jobbik elnöke”című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor törökországi körútja során többször összefutott a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet képviselőivel, valótlanul híreszteltük, hogy a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet Vona Gábort tiszteletbeli tagjának választotta és valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor egy törökországi előadása során hitet tett Allah mellett."