El a kezekkel a Demokratikus Koalíciótól!

Puzsér Róbert 2020. augusztus 6. 17:45 2020. aug. 6. 17:45

A DK egy manipulált hangfelvételre hivatkozva gyanúsította meg fideszes együttműködéssel Göd momentumos polgármesterét, Donáth Anna pedig mintha csak az alkalomra várt volna, támadásba lendült: európai parlamenti képviselőtársát vádolta meg a hamisítással.

El a kezekkel a Demokratikus Koalíciótól! El a kezekkel Dobrev Klárától! El a kezekkel a Demokratikus Koalíció elnökétől, akit aljas eszközökkel próbálnak belerángatni ebbe a szennyes ügybe!

A Demokratikus Koalíció talán hibázott, talán nem. Nem lehet, hogy tagjai a manipulációval épp az igazságot mutatták meg? Csak nem a Fidesz pártközpontjából érkezett az utasítás, hogy a Momentum ezzel a hajánál fogva előrángatott, kicsinyes baromsággal verje szét az Összefogást? Bármi történt is, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik – a Demokratikus Koalíció pedig dolgozik.

Szembe kéne nézni azzal, hogy Orbánt csakis teljes Összefogással és szívós, kitartó politikai munkával lehet leváltani. Aki most bármi mással törődik, aki a mellette harcoló DK-politikus hátába tőrt döf, az áruló: vagy Orbán fizetett ügynöke, vagy Orbán hasznos hülyéje – mindegy is.

Helyre kell állítani a demokráciát, és akkor majd lehet ilyen ügyekkel foglalkozni. Addig azonban nem. Összefogást! Itt és most.