Elájult a TV2 dolgozója, mert terroristának hitte Jakab Pétert - videó

HírKlikk 2019. május 22. 09:49 2019. máj. 22. 09:49

A jobbikos Jakab Péter akart bemenni a Tények műsorába, azt kifogásolta, hogy a TV2 továbbra sem hajlandó beszámolni a sajtótájékoztatóikról. 

Jakab a stúdió bejárata elől jelentkezett be a Facebook oldalon, a felvételen az látszott, hogy az ajtót biztonságiak őrzik. Jakab szerint mikor megpróbált bemenni, fizikai erőszakot alkalmaztak ellene. Ez a felvételen nem látszik - írja a hvg.hu.

Jakab kirakott még egy videót, de abban nincs szó arról, hogy tudtak volna beszélni bárkivel, viszont azt mondja, az egyik TV2-s munkatárs rosszul lett, mikor meglátta őket, mert azt hitte, hogy terroristák.

A Jobbik ezzel az akciójával bekerült a Tényekbe: Gönczi Gábor az időjárásjelentés után "Jobbikosok törtek be a TV2-be" szalagcím alatt arról beszélt, történt egy váratlan fejlemény, az adás alatt erőszakkal akartak betörni jobbikosok a tévébe, Jakab Péter az élő adást akarta megzavarni.

Az egyik kollega a fenyegetés miatt elájult, mentőt kellett hozzá hívni

- mondta Gönczi. A műsorvezető elmondta azt is, noha a Jobbik azzal érvel, hogy a csatorna nem vesz részt a "kampányrendezvényeiken" (Jakab a sajtótájékoztatókat kérte számon), "az igazság az, hogy több eseményére és a választási rendezvényre sem engedi be a párt a TV2-t."

Forrás: hvg.hu