Életveszélyesen megfenyegették Kásler Miklóst

HírKlikk 2021. november 27. 10:35 2021. nov. 27. 10:35

Valóban életveszélyesen megfenyegették Kásler Miklóst, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) vezetőjét és a családját, ezért rendőri védelem alatt áll – olvasható abban a közleményben, amit a tárca küldött a Blikk kérdésére. A héten derült ki, hogy Kásler házát éjjel-nappal védik a hatóságok.

Mint arról a Hírklikk is beszámolt, nyár elején derült ki, hogy Kásler Miklós budakeszi házát éjszakánként rendőrök őrzik. Ősz óta a rendőrség egy luxus lakóbuszt telepített a házhoz, s emellé egy jelzés nélküli, civil autót is leparkoltak, így már 24 órás a védelem.

Akkor az ORFK a Népszavával azt közölte, hogy ,,Miniszter úr személyi védelmét a Készenléti Rendőrség saját állományával és saját tulajdonú járművekkel végzi a büntetőeljárással összefüggésben, személyi védelemben részesíthető személyekről, és a személyi védelem ellátásának szabályairól szóló rendelet alapján”. További részleteket nem közöltek.

Most azonban a Blikk kérdésére az EMMi közleményben elismerte, hogy valóban életveszélyesen megfenyegették a minisztert és a családját, ezért helyezték őket rendőri védelem alá.

A bulvárlap egyébként tudni vélte, hogy korábban már betörtek a miniszterhez, ezúttal azonban életveszélyes fenyegetést kapott, ez indokolja a magasfokú védelmet.

Forrás: Blikk