Elhagyja az országot az "Ágyat az anyukának" akciót szervező apuka

HírKlikk 2019. április 20. 08:40 2019. ápr. 20. 08:40

Eladja több évnyi felújítás után éppen csak elkészült házát és elhagyja az országot az „Ágyat az anyukáknak” akciót szervező Orosvári Zsolt.

A sárbogárdi családapa november és március között több mint 400 összecsukható ágyat jutatott el az ország ötven, gyerekeket is ellátó kórházába, hogy a beteg gyerekeiket kísérő szülőknek ne a földön vagy székeken kelljen éjszakázniuk.

Most viszont elege lett – írja a hvg.hu. Pár napja felháborodott Facebook-posztban számolt be róla, hogy a kertben játszó, hároméves kislányát egy nyugdíjas korú nő azzal traktálta kerítésnél, hogy tudja-e, hogy terrorista migránst fogtak Magyarországon, majd – miután elzavarták – még egy „ismeretterjesztő” szórólapot is át akart adni erről.

„Eladom a házam. Most lett készen! "Félek" a migráncsoktól, inkább elmenekülök innen! Inkább én leszek migráns valahol”

– írta másnap Orosvári Zsolt. Egyértelművé tette: elege van a gyűlölködésből, uszításból és agymosásból, nem akarja, hogy a kislányai ilyen környezetben nőjenek fel.

52 évesen, egészségi problémákkal küzdve évek óta nem talált megfelelő munkát.

Szegény vagyok évek óta, és egyre szegényebb leszek, mert beteg vagyok. 59000 Ft-ot kapok 2 kisgyermekkel. Lopni, csalni sajnos nem tudok – írta bejegyzésében Orosvári Zsolt.

Forrás: hvg.hu