Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes!

Lendvai Ildikó 2021. június 15. 16:47 2021. jún. 15. 16:47

Egyébként is készültem, de akkor döntöttem el véglegesen, hogy mindenképpen elmegyek a hétfői tüntetésre, amikor a Pesti Srácok újságírója arra kérte a rendőrséget: aki részt vesz , „azt legyen kedves név szerint felírni. Ezek az emberek szerintem potenciális pedofilok." „Aki tud, az készítsen mindegyikről fotót.".

Sokminden voltam már, de potenciális pedofil még nem. Ezt ki kellett próbálnom, még ha nem is vagyok túl fotogén.

De mivégre ez az egész mocsokság, hogy a melegeket egy törvényben összemossák a pedofilokkal? Mintha bizony minden pedofil meleg, és minden meleg pedofil volna. Elég a pedofil rémtettekről szóló tudósításokat olvasni. Hány olyan van, ahol a férfirokon -legszörnyebb esetekben az apa vagy nevelőapa- kislányokat tesz tönkre. (Igaz, az egyházi körökben olykor előforduló bűncselekmények között inkább kisfiúk zaklatásáról jönnek hírek. de nehezen hiszem, hogy kormányunk éppen ezt a jelenséget állítja célkeresztbe.).

Aki tehát a homoszexuálisokat azonosítja a pedofilokkal, ezzel az erővel a heteroszexuálisokat is összemoshatná a kislányok megrontóival. Vagy a házasulókat azokkal, akik családon belüli erőszakot követnek el. Micsoda ostoba gonoszság kell bármelyikhez ezek közül?

Gonoszságnak gonoszság, de ezúttal korántsem ostoba. Két legyet ütnének egy csapásra, nem nézve, hány ártatlant sújt az a csapás.

Egyrészt új célpontra van szükség a gyűlölethez, ha már a menekültek kifogytak, a romáknak meg mégiscsak kell a szavazatuk. A melegeket már régen próbálják meggyűlöltetni, de nem sikerült eléggé. Ha rájuk sütik, hogy mind egy szálig pedofilok, mindjárt könnyebben megy!

Másrészt az az igazi, ha egy füst alatt az ellenzékre ragaszthatják a legrosszabb fajta bűnpártolás, a pedofília pártolásának bélyegét. Ez magától nem ment volna, hiszen a pedofília elleni törvényt – az áldozatvédelemre vonatkozó részek hiánya ellenére – az ellenzék kész volt egyhangúan megszavazni.

De akkor hol marad a mulatság? Nehogy már egyetértés legyen! Ezért kellett a pedofília-törvénybe az utolsó percben azokat a módosító indítványokat becsempészni, amelyek már nem a pedofíliát, hanem a melegeket üldözik. Sőt, azt is tiltják, hogy például egy 17 éves diák hallhasson az iskolában akár egy szót is a homoszexualitás létezéséről, arról, hogy ne kínozzák-gúnyolják, ne kergessék öngyilkosságba ilyen hajlamú társaikat.

A cél világos: alakítsák olyanná a törvényt, amit emberséges ember nem szavazhat meg. Aztán jöhet a Rogán-Habony csapat: az ellenzék már nemcsak migránssimogató, hanem pedofilsimogató is! Talán maguk is pedofilok, ki tudja? Feledve Kaleta, (a hozzá nem hasonlítható) Szájer, és a többi botrány. Védjük meg gyermekeinket az ellenzéktől!

Hogy már a kiindulás is hülyeség, arról legszellemesebben az egyik kézzel írt tábla szólt. Az alábbi felirattal cáfolta azt a badarságot, hogy aki heteroszexuálisnak született, meleg lesz attól, ha egyáltalán hall erről a jelenségről: „Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes!"