Én nem vagyok ilyen toleráns és befogadó

Lendvai Ildikó 2019. április 3. 07:35 2019. ápr. 3. 07:35

Helyet csináltak a megszűnő Echo tv kiválóságainak a Hír tv-ben, és kirúgtak majdnem mindenkit. Ahogy látom, a vezérlő elv az volt, mindenkinek mennie kellett a technikai személyzetből is, aki 'Még Látta Kálmán Olgát'. Az Echo-ból a Sajtóklub már hétfőn este beköltözött a Hír tv-be. Sajtóklub nélkül egy tapodtat sem, kell, hogy az ember néha belenézzen a kút mélyébe. 

Legutóbb többek között az Ikeát csepülték, mert olasz nyelvű Twitter-üzenetében a Novák Katalin által is megtisztelt olaszországi családügyi konferenciáról ezt írta: "Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család", és a képeken a különböző családtípusok között egy meleg párt is szerepeltet.

Mire Gajdics Ottó az ilyen párokról: "Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak belé sem rúgunk." 

Én viszont korántsem vagyok ilyen toleráns és befogadó. Elég. Nem akarok ilyen mondatokkal együtt élni, pláne nem egy államilag kistafírozott, a kormány szócsöveként viselkedő tévében. De ez nyilván olyan "ködbevesző, lila hajú elménckedés", amit ugyancsak Gajdics szerint "a ballibek folytatnak".