Fekete-Győr: Orbán Viktor nemzetbiztonsági kockázat

HírKlikk 2020. szeptember 21. 19:30 2020. szept. 21. 19:30

A Momentum elnöke közösségi oldalán reagált Orbán Viktor Magyar Nemzetben megjelent szavaira.

Van egy ország, történetesen Magyarország, amely az év első felében elkerülte a legrosszabbat a járvány során. Nem kellett végigélnünk hasonló tragédiákat, mint mondjuk tavasszal az olaszoknak – vagy most az amerikaiaknak. De a járvány visszajött, itt van, és emberek tömegesen fertőződnek meg benne. A mai mérleg: három halott magyar ember” – kezdte Facebook-bejegyzését Fekete-Győr András, amiben reagál Orbán Viktor interjújára, ami a Magyar Nemzetben jelent meg hétfőn.

A Momentum elnöke úgy látja nem kellene Szuperkupa-döntőt tartani és a sorosozás, liberálisozás nem védi meg az embereket.

„Talán joggal várnánk, hogy ebben az esetben, a kormány nem összevissza kezd kapkodni, hanem cselekszik. Nem tervez szuperkupa-döntőt húszezer emberrel. A miniszterelnök nem hisztériázik a farkasbőrbe bújt, a magyarok gyermekeinek lelkével táplálkozó liberálisokról, hanem cselekszik” – fogalmaz Fekete-Győr, aki szerint a miniszterelnöknek azzal kellene foglalkoznia, hogy megpróbálja megakadályozni a magyar középosztály elszegényedését. A Momentum elnöke felhívja a figyelmet, hogy Európa minden országában tömeges teszteléssel próbálják csökkenteni a megbetegedések számát, csak nálunk nem és mindenhol tovább támogatja az állam az álláskeresőket, mint hazánkban.

„A sorosozás nem véd meg sem a betegségtől, sem a munkanélküliségtől. Mára világos, hogy Orbán Viktor sem fog. Neki sorosozásra, liberálisozásra futja. Ezt találta ki védekezésül. Mármint értjük: ő önmagát védi, hogy saját béna kapkodását, kudarcos kormányzását, politikai impotenciáját a liberális világösszeesküvésre kenhesse. Csakhogy amíg ezt egy alufóliasisakos holdkóros csinálja, az senkinek nem árt. Ha egy ország miniszterelnöke egy világjárvány idején, az bizony óriási veszély. Nemzetbiztonsági kockázat” – fejti ki véleményét Fekete-Győr.