Fekete-Győr: Orbán ma veszített

HírKlikk 2019. március 20. 21:07 2019. márc. 20. 21:07

"Orbán ma veszített, de ha nem vagyunk résen, Magyarország is veszíthet. Több ezer milliárd forintot alsó hangon" - írja közösségi oldalán Fekete-Győr András.

A Momentum elnöke hozzáteszi: Európa konzervatív pártszövetsége, az Európai Néppárt a mai napon - 8 évnyi fáziskéséssel - ítéletet hirdetett, hogy egész Európa megértse: Orbán Viktor és a Fidesz nem keresztény és nem konzervatív, hanem egy Európa-ellenes szélsőség.

Fekete-Győr hangsúlyozza: Európának elege lett abból, hogy a magyar kormányfő EU-s pénzekből vált Magyarország leggazdagabb emberévé. Hogy azt a 12 ezer milliárd forintot, amit Magyarország 2004 óta kapott az EU-tól, ellopták, vagy elherdálták. Elios, Mészáros néven futtatott Orbán-vagyon , kisvasutak, vadászházak, kilátók, ésatöbbi. Európának elege lett, ezért pedig súlyos árat fizetünk mindannyian: jóval kevesebb EU-pénzhez fog jutni Magyarország a jövőben.

"Orbán Viktor és a Fidesz a felfüggesztés ideje alatt gyakorlatilag küszöbön kívülre kerül pártcsaládjában. Kimondhajtuk, hogy amíg ő a magyar kormányfő, Magyarországnak egyre rosszabb lesz az érdekérvényesítő képessége az Európai Unióban. Az EU-s választásokat követően Orbán Viktor miatt elzárhatják az EU-s pénzcsapokat, ami nélkül nincs magyar gazdasági növekedés: válsághelyzet elé nézünk."

- Írja az ellenzéki politikus, majd kiemeli:

Nem kívánhatjuk ezt a tragédiát Magyarországnak. Ideje befejeznünk a háborúzást és azért dolgoznunk, hogy Magyarország nyerjen Európában, és Európa nyerjen Magyarországgal.

Forrás: Hírklikk