Feljelentik Orbán fiának hitközösségét kuruzslásért

Jász 2017. november 8. 16:04 2017. nov. 8. 16:04

A 24.hu interjút készített a "Felház" nevű keresztény mozgalommal, melynek a miniszterelnök fia, Orbán Gáspár is aktív tagja. Az interjúból kiderül, hogy az egyház(?) tagjai rákos betegeket "gyógyítanak", és más orvosi tevékenységet végeznek, ezzel kimerítik a BTK-ban kuruzslásként definiált vétséget - írja mai közleményében a Racionalista Párt.

A szervezet nem egy hagyományos értelemben vett párt. Azt írják magukról: mi nem a parlamentbe készülünk, csak a fejekben szeretnénk egy kicsit rendet tenni, hogy végre a racionális tények uralják a közéleti párbeszédet.

Szóval, ez a szervezet ma úgy döntött, Orbán Gáspár és az egész felekezet bűnhődjön azért, mert Orbán Viktor olyan, amilyen.

A szervezet a közleményében azt írja: "felháborítónak tartjuk, hogy kiszolgáltatott, reményvesztett beteg embereket céloznak különféle kuruzslók és sarlatánok a gyógyulás ígéretével, ezek ellen minden eszközzel fel fogunk lépni. Totális háborút indítottunk az áltudományok ellen, ennek jegyében még a mai napon rendőrségi feljelentést teszünk a Felház ellen."

Reméljük, a Racionalista Párt ezek alapján Jézust is feljelenti, hiszen Ő maga is számos esetben gyógyított a hit erejével, amelyekről bőven olvashatunk a Bibliában. Ja, hogy a Racionalisták szerint a Biblia kamu? Akkor ezt is be kell bizonyítani a bíróságon. Igazán vicces pernek nézünk elébe.

Sőt, egy ilyen feljelentés kapcsán azért is kimondottan nehéz dolga lesz a felperesnek, mert az még hagyján, hogy Istennel meg kell küzdeniük, de nem szabad elfelejteni, hogy ott van még Handó Tünde is, akiről tudjuk, hogy nem akárki...