Fizetett a Pesti Srácok – De Juhász mégis végrehajtat

HírKlikk 2019. november 12. 08:07 2019. nov. 12. 08:07

„Volt hatása a délelőtti posztnak, a pénzt azonnal elutalták” – tudatta friss Facebook posztjában Juhász Péter, aki azonban még továbbra sem áll el a Pesti Srácok kiadója elleni végrehajtástól, mivel a bíróság arra is kötelezi a portált, hogy „tegyék ki a szennylapjuk főoldalára, és tartsák ott 12 napig az alábbi felsorolást, illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is”.

Mint portálunk is beszámolt róla, Juhász délelőtt tudatta, hogy végrehajtást kezdeményez a Pesti Srácokkal szemben, aminek felszámolás is lehet a vége, ugyanis jogerősen 5 millió forintot nyert „a Pesti Srácok című, Orbán-seggnyalásból élő szennylap kiadójától” mert hazugságot írtak róla.

Azóta annyi történt, hogy a PS fizetett, de Juhász még várja a Fővárosi Törvényszék ítéletében rögzített további kitételek végrejhajtását. 14-szer szerepel benne a „valótlanul híresztelte” és „valótlanul állította” kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek róla. (Az ítélet rendelkező részét a poszt végén lehet olvasni.)

„Az igazi elégtétel ez lesz ugyanis, ha az ilyen perek nem a pénzről szólnak, hanem az ember jó hírnevéről. Tehát arról, hogy nem lehet büntetlenül folyamatosan hazudni valakiről.

Ha nem kerül ki hamarosan a teljes felsorolás a főoldalra, és nem hagyják ott 12 napig, a pénztől függetlenül megindítom a végrehajtást” – szögezte le.

Megírta egyébként azt is, hogy a PS 1,5 millióval tartozik az államnak, úgy gondolja, azt sem fizették ki a mai napig. „Így vándorol az adód egyik zsebből a másikba, majd vissza. Most újra ki kell lopniuk majd a közös kasszából, de ez valószínűleg nem lesz gond nekik”.

Forrás: Hírklikk