Fizikai erőszak Magyarországon: szárba szökkent az elvetett mag

Föld S. Péter 2019. augusztus 12. 11:09 2019. aug. 12. 11:09

Volt néhány évvel ezelőtt egy vicc, amelynek a magyarul mulatságosan beszélő afrikai fiatalember, Fekete Pákó volt a főhőse. A vicc így szólt: megverték Fekete Pákót Pozsonyban, mert magyar. Ma már sem ezen, sem máson nincs kedvünk nevetni, mert egyáltalán nem vicces, ami van, s nem kell a szomszédba menni, hogy valakit megverjenek azért, mert másnak nézték, mint ami valójában.

Budapesten fényes nappal megvertek egy cigány származású értelmiségi fiatalembert. Várandós feleségével ment az utcán, amikor egy hazafias szellemű férfi beléjük kötött és miután arabnak nézte őket, közölte velük, hogy takarodjanak az országból, mert mást sem tudnak, mint szaporodni.

Nem sokkal korábban egy faluban szivárványos táskája miatt ütöttek meg egy fiatal lányt, majd a segítségére siető idősebb férfi arccsontját is eltörték. A fiatal lánynak az volt a bűne, hogy a táskája miatt melegnek nézték.

Magyarországon ma nem muszáj arabnak  lenni ahhoz, hogy megverjenek, elég, ha az átlagosnál egy fokkal sötétebb a bőröd. A jó magyar, akinek van 3-4 igazi magyar gyereke, és 9-16 magyarul beszélő unokája, ebben az esetben már feljogosítva érzi magát, hogy üssön. És melegnek sem kell lenni, ahhoz, hogy bántsák az embert, elég egy szivárványos táska, hogy egy másik jó magyar bemosson neki egyet.

Évekkel ezelőtt Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta Tusványoson, hogy ha valahol a világon bántanak egy magyart, akkor Budapesten felvillan egy piros lámpa. Értsd: a magyar kormány megvédi a magyarokat, bárhol is legyenek. Lehet, az arabnak nézett cigány származású magyar fiatalember és a melegnek nézett fiatal magyar lány ott hibázott, hogy nem voltak bekötve Orbán piros lámpás rendszerébe. Így aztán a miniszterelnök nem tudja, hogy meg kellene védeni őket. És nem tudja Áder János sem, aki csak a globális környezeti kihívások iránt mutatkozik fogékonynak, nem tiltakozik Kövér László sem, aki pedig mindenkiről tudja, hogy jó magyar-e vagy sem.

Terjed az erőszak, szárba szökken a gyűlölet. Ahogyan az antiszemitizmushoz nincs szükség zsidókra, úgy az idegenellenességhez sem kellenek migránsok és melegek nélkül is tudjuk gyűlölni a másságot.

Megvagyunk mi a dagonyában nélkülük is, a magunk gyűlölködésével.

Király, te tetted ezt!