Gajdics Ottó: ki gondolta volna, hogy 25 forint egy repülőgép?

HírKlikk 2018. október 12. 16:24 2018. okt. 12. 16:24

AZ ECHO TV Angard című műsorában ismételten összecsapott Tóth Csaba és Závecz Tibor, valamint a jobboldalon ülő Gajdics Ottó és G. Fodor Gábor. A Magyar Idők főszerkesztője a vitában megint úgy felidegesítette magát, hogy a nézők azt hihették, agyvérzést fog kapni. (Nagy tisztelettel, ezúton is arra kérnénk a műsor készítőit, készítsenek be egy levél nyugtatót a következő felvétel előtt.)

A műsor ott kezdett izgalmassá válni, amikor Tóth Csaba a Republikon Intézet egyik alapítója és stratégiai igazgatója azt kezdte feszegetni, hogy "hatmilliárd forintot költ el a Fidesz kampányra, ami tizenötszöröse egy ellenzéki párt költségvetésének, úgy hogy semmiféle ellenzéki vélemény nem hangzik el".

A Magyar Idők főszerkesztőjének már ekkor elkezdett torzulni a feje, de nagy nehézségek árán valahogy tartotta magát. Vörösödő fejjel azt mondta: hárommillió ember nevében merem mondani, hogy nagyon helyes, hogy elkölti a kormány ezt a pénzt. 

Amikor a hazaszeretet került szóba, Gajdics idegei kezdték felmondani a szolgálatot. Tóth Csaba ugyanis közölte, hogy az is a hazaszeretetnek a része, ha az ember azt hallja, hogy a miniszterelnök egy 17 milliárdos repülőgéppel utazgat, akkor kiköveteli, hogy ez "honnan van, miért van". 

"Az, hogy egy repülőgép mennyibe kerül, azt a piaci viszonyok határozzák meg" - vágta rá Gajdics. "Egy ilyen modern gépet nem lehet olcsóbban kihozni, micsoda hülyeség ez" - tette hozzá.

"Ócska demagógia amit mondasz. Ráadásul nem is a saját gondolatod, mert ezt az ostoba MSZP -s és DK-s politikusoktól vetted át. Világosan látszik, hogy ez a magyar társadalmat nem érdekli. Hát ki gondolta volna, hogy huszonöt forint egy repülőgép?"

A teljes adás itt tekinthető meg: