Gyereknapi abortusz

HírKlikk 2017. június 12. 09:09 2017. jún. 12. 09:09

A Magyar Keresztény Misszió Alapítvány, Gyereknap örömére és tiszteletére, abortusz ellenes felhívást tett közzé többek között a Szent János kórháznál.

Végül is, mikor, ha, nem akkor?

Olvasom a tábla szövegét - "Gyereknap alkalmából megemlékezünk azokról, akik nem születhettek meg ebben a kórházban" - vidámodjunk, hiszen gyereknap van, ugyi? Van folytatás is - "Ők azok, akiket nem temettek el, s még lehet, hogy meg sem sirattak."

Ezen úgy elborult az agyam! Kedvem szerint káromkodnék, mert pl. nekem volt olyan barátnőm, akivel végigcsináltam egy abortuszt, úgy, hogy nem én voltam a magzat apja, de végig élhettem a barátnőmmel az abortusz összes stációját!

Láttam a vívódásait, láttam a kételyeit és hallottam a kérdéseit, ismertem az életét. Barátnőm az abortusz mellett döntött, amiért soha nem ítéltem el, nem ítélhettem el, ellenben mellette álltam és fogtam a kezét, mert a barátom volt!

Átéltem azt is, hogy apa leszek, az összes örömével együtt, és azt is, hogy elvesztettük a magzatot egészségügyi okok miatt.

Nekem, egy magát kereszténynek aposztrofáló szervezet, nem merjen ilyet írni, hogy - "meg sem sirattak"- nincs hozzá joga!

Senkinek, ismétlem senkinek nincs joga, megkérdőjelezni egyetlen nő jogát sem az abortuszhoz! Meggyőződésem, hogy egyetlen nő sem dönt örömmel az abortusz mellett, ezek mögött a döntések mögött mindig súlyos párkapcsolati gondok, magánéletbeli és anyagi problémák vannak!

Ezért háborít fel, hogy egy magát kereszténynek nevező alapítvány bűnként állítja be az abortuszt és bűnösként a nőt, valamint azokat is, akik ebben segédkeznek, továbbá megkérdőjelezi, az abortusz okozta testi és lelki fájdalmat!

Egy dolgot felejtenek el, akik ezt a fenti táblát kitették - Isten, mindenkinek szabad akaratot adott!

Elég az inkvizíciós dogmákból!