Gyurcsányék kórházlátogatásra hívják Nagy Ferót

HírKlikk 2019. február 7. 11:35 2019. feb. 7. 11:35

A Demokratikus Koalíció "átfogó budapesti kórházlátogatásra" hívja Nagy Ferót, aki a siófoki kórházból posztolt egy képet, megígérve mindenkinek, hogy nyakon vágja azt, aki még egyszer hülyeségeket ír a magyar egészségügyi ellátásról.

Molnár Csaba EP-képviselő, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke a párt nevében meghívta Nagy Ferót egy budapesti kórházlátogatásra.

 

„Beszéljünk együtt azokkal, akik fél-egy napot várnak a sürgősségin, azokkal, akiket azért nem műtenek meg, mert nincs a kórházban altatóorvos, azokkal, akiket azért nem vesznek át a mentősöktől, mert nincs elég kórházi ágy, azokkal, akik azért nem kapnak gyógyszert a kórházban, mert nem vittek magukkal, azokkal, akiknek patkányokkal, szennyvízzel vagy leszakadó mennyezetekkel kellett dacolniuk a kórházban.”

A DK azt kéri Nagy Ferótól, mondja ezeknek az embereknek a szemébe, hogy szerinte nekik nem jobb ellátás, hanem “nyakon vágás” jár. A párt szerint nem árt, ha hoz magával egy testőrt is.

Az ügy előzménye, hogy ahogy a Hírklikk is megírta, Nagy Feró Facebook-posztban közölte: olyan szuper ellátást kapott a siófoki kórházban, ahova térműtétre vonult be, hogy nyakon vágja, aki még egyszer hülyeségeket ír a magyar egészségügyről.

Forrás: Hírklikk