Ha Clooney nevéből elveszünk két betűt, a többit pedig megváltoztatjuk, azt kapjuk, hogy Soros

Föld S. Péter 2020. november 24. 08:46 2020. nov. 24. 08:46

Néhány évig pihentette a kormány az idős, magyar származású amerikai milliárdost, de most megint eljött Soros György ideje. Előkapták a kalapból, mert kellett a kormánynak, mint egy falat kenyér. Ráadásul azt is megtudtuk, hogy mindenki a markában van: a hazai ellenzék, az Európai Unió, valamint az amerikai Oscar-díjas színész, George Clooney.

Utóbbi nem csak Deutsch Tamásnál verte ki a biztosítékot, de a magyar kormány sem mehetett el szó nélkül a színész mesterkedései mellett. Clooney ugyanis nem kevesebbre vetemedett, minthogy bírálni merészelte Orbán Viktort, és a brazil Jair Bolsonaróval említette egy lapon, akiről egyébként szintén nincs jó véleménnyel. Diktátornak nevezte mindkettőjüket, és azt állította, hogy a világot fenyegető gyűlöletről Bolsonaro és Orbán jut az eszébe.

Nem a saját ujjából szopta a színész ezt az okosságot, őt is Soros György mozgatja, ő adja a szájába a szavakat. Nemrégiben Orbán Viktor személyesen számolt be arról a Kossuth Rádióban, hogy miként mozgatja Soros világot: ül, mint pók a hálójában, és szövögeti a szálakat.

Ez is azt bizonyítja, hogy George Clooney és Soros György szoros kapcsolatban állnak egymással. Sorosnak nem áll semmiből feltelefonálni az Oscar-díjas színészt, és rávenni arra, hogy mondjon rosszat Magyarországról, sértse meg a magyar embereket.

A kommunikációs buliba az M1 Híradó is beszállt, a mindig pártatlan, hiteles, szakmailag páratlanul magas színvonalon teljesítő csatorna szerint „a liberális hollywoodi színész, George Clooney közismerten jó barátja a Soros családnak, a közösségi médiában  még közös képe is van Soros fiával.”

És mindkettőjüket George-nak hívják! Azt tudta a kedves olvasó, hogy George magyarul György? Hát azt, hogy a György angolul George? Kell ennél fényesebb bizonyíték? Ráadásul, van itt még egy nagyon különös egybeesés. Ha Clooney nevéből elveszünk két betűt, a maradék ötöt pedig megváltoztatjuk, akkor azt kapjuk, hogy Soros!

Így persze már minden érthető. Még az is, hogy a majdnem mindenre kapható Kocsis Máté sem akart kimaradni a jóból. A Fidesz frakcióvezetője a Facebookon osztotta meg azt a véleményét, hogy „Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre.” Nem lett volna baj, ha Kocsis úr ezen országok közül felsorol néhányat. Már csak a hitelesség kedvéért, no meg azért, hogy ne kelljen azt gondolnunk róla, hogy nem mond igazat.

Farkas Örs a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője csak félig kívánt hülyét csinálni magából, így aztán nem említette Clooney nevét, mindössze utalt rá: „Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Soros Györgynek az ilyen politikai szándékát végrehajtják.”

Persze, az Origónak is osztottak lapot. Ezt íratták az egykor szebb napokat látott portállal: „Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék.”

Nyilván. Azért készült a közös fotó, hogy a befolyásuk alatt tartsák. Ha majd valamelyik nap azt olvassuk a Fidesz által megszállt médiában, hogy Soros szabadította az emberiségre a Covid néven elhíresült pusztító vírust, már a szemünk sem rebben. Nem árt odafigyelni erre a Clooney nevű fickóra: jó helyről tudjuk, ha Soros megfizeti, akkor mindenre képes.

Pontosabban: mindenre is.