Harc a Jobbikban: Sneider visszaszólt Jakabnak

HírKlikk 2020. május 24. 21:45 2020. máj. 24. 21:45

Tovább vívják a harcot egymással a Jobbik politikusai. Sneider Tamás, az Országgyűlés lemondásra felszólított jobbikos alelnöke Facebook-posztban reagált a párton belüli történésekre. A politikus szerint „szánalmas hiteltelenítési kísérletnek” lehettek szemtanúi az oldala és a Jobbik központi oldalának követői, illetve a párt szimpatizánsaiból álló csoportok tagjai.

Szánalmas hiteltelenítési kísérletnek lehettek szemtanúi az oldalam és a Jobbik Magyarországért Mozgalom központi oldalának követői, illetve a párt szimpatizánsaiból álló csoportok tagjai. Egy pillanatra olyan érzésem támadt, mintha a párt »kommunikációs szakemberei« álprofilok mögé bújva trollkodnának, de ez nem fordulhat elő, ugye, Péter? – teszi fel a kérdést.

Kedves Péter, Téged pedig arra kérlek, hogy jelezd a munkatársaidnak: mi egy közösséghez tartozunk. A hiteltelenítési kísérlet – főleg ilyen szánalmas formában – még a politikai ellenfelekkel szemben is aljas és kontraproduktív, azokkal szemben pedig, akikkel egy közösséget alkotunk, teljes mértékben elfogadhatatlan – zárja sorait a politikus.