Hardy Mihály lesz a Klubrádió főszerkesztő-helyettese februártól

HírKlikk 2020. január 27. 16:34 2020. jan. 27. 16:34

A volt híradós szakember az elmúlt években a ferihegyi repülőtér szóvivőjeként, illetve kommunikációs igazgatójaként dolgozott. Váratlan leváltása után, február 1-jétől a Klubrádió főszerkesztő-helyettese lesz, mivel a feladatot eddig ellátó Rózsa Péter a 168 Óra főszerkesztője – értesült a Media1.

Hardy Mihály tavaly júliusig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret működtető Budapesti Airport Zrt. kommunikációs igazgatója volt. Ekkor a kormányzati kapcsolatokért felelős másik vezetővel egyszerre, váratlanul leváltották. Oknyomozó portálok ezt megelőzően dokumentálták – több esetben fényképekkel is 0 az Orbán Viktor, valamint Mészáros Lőrinc  magánútjaihoz használt repülőgépeket, valamint a neves utasokat, a leszállásukat követően.

Hardy Mihály helyére egy olyan újságírót – Valentínyi Katalint – nevezett ki a Budapest Airport, aki az Orbán-kormányok alatt több minisztériumban is megfordult sajtósként.

A portál információi szerint, az új főszerkesztő-helyettes egyelőre nem kap saját műsort, de a rádió egyedüli főszerkesztő-helyetteseként Pataki Gábor főszerkesztő mellett, főként a hírműsorok felügyeletében tevékenykedik.

 

Forrás: Hírklikk