Három államtitkár adott át egy KISS motorvonatot

FSP 2020. március 16. 07:16 2020. márc. 16. 07:16

Elindult az első emeletes KISS motorvonat a Budapest-Cegléd vonalon vasárnap, utasforgalmi próbaüzemben. Megadták a módját az urak: az örvendetes eseményt bejelentő ünnepi sajtótájékoztatón ugyanis három államtitkár is megjelent.

Nem fontossági, hanem ábécé sorrendben: Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Pest megye 4-es választókörzetének Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője, Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára és Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, Pest megye 5-ös választókörzetének kormánypárti országgyűlési képviselője. (Tessék még néhányszor elolvasni a titulusokat, mert kikérdezzük – a szerk.)

Rajtuk kívül, még két vezérigazgató is tiszteletét tette a nem mindennapi rendezvényen (egyikük lemaradt a közös fotóról). Petőfi Sándor költő, aki akadályoztatásból kifolyólag igazoltan volt távol, verssel üzent a márciusi ifjak emeletes utódainak: Száz vasútat, ezeret!