Hétfőn startol az ország új tévécsatornája

HírKlikk 2020. szeptember 13. 12:05 2020. szept. 13. 12:05

Hétfőtől kezdi meg a sugárzást az induló Pesti TV, amelynek üzemeltetője a TV2 székházába bejegyzett, és márciusban az Index körül is felbukkanó Vaszily Miklós, aki Mészáros Lőrinc pénzét forgatja, és amelynek a kedvezményezettje is a felcsúti milliárdos – tudta meg a Media1.

A tartalomért Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, valamint a PestiSrácok.hu stábja felel. A csapatban olyan nevek találhatók, mint például Vincze Emília, Stefka István, Szarvas Szilveszter, Jeszenszky Zsolt és Dezse Balázs.

„A külföldi és magyar influenszerek világát, a nagyvárosi szellemi és egzisztenciális gerillaharcokat, a liberális agytekervények pokolszerű bugyrait és a normális fővárosi és vidéki Magyarország lázadását is bemutató, a PestiSrácok.hu oknyomozó, igazságkereső énjét továbbvivő csatorna egy teljesen egyedi koncepciót és világlátást hoz majd a hazai médiavilágba” – Így jellemezte röviden a televíziócsatornát a PestiSrácok.

A Pesti Tv-be több Hír Tv-st is átcsábítottak. A tévében az a terv, hogy kifejezetten sokat fognak foglalkozni az ellenzéki vezetésű Budapest ügyeivel.

A DIGI-n kívül minden nagyobb szolgáltató alapcsomagjában elérhető lesz a Pesti TV – írta meg a Media1.