Hidvégi Balázs elmagyarázta, miért éheztették a kisrendőröket

HírKlikk 2017. szeptember 11. 17:48 2017. szept. 11. 17:48

Ahogy a Sztárklikk tegnap beszámolt róla, a Független Rendőr Szakszervezet információja szerint a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban tanuló teljes próbaidős állományt szeptember 4-én hajnalban levezényelték a déli határra.

Ráadásul a hajnali induláskor élelmezési ellátást nem kaptak, majd a szállásukra megérkezve, 10 órával később azt a tájékoztatást kapták, hogy semmilyen élelmezésben nem fognak részesülni.

A mai napon Hidvéghi Balázs tartott egy sajtótájékoztatót, ahol újságírói kérdésre elmagyarázta, miért bántak így a fiatal, szinte még gyerekkorú rendőrökkel. Ha valaki nem értené a Fidesz kommunikációs igazgatójának válaszát, kérem, ne essen kétségbe, nem Önben van a hiba...

Idézet a Magyar Távirati Iroda által kiadott cikkből:

"Azzal kapcsolatban, hogy a Független Rendőr Szakszervezet információi szerint rendészeti szakgimnáziumban tanulókat vezényeltek a déli határra - ahol a hírek szerint nem kaptak sem enni, sem inni -, úgy reagált: a témában a DK tartott egy sajtótájékoztatót, amellyel kapcsolatban a Fidesz álláspontja az, hogy a magyar bevándorláspárti ellenzék mindent felhasznál a határvédelem, a kerítés támadására, mert azt szeretné, ha Magyarország engedne a bevándorlási nyomásnak, a "Soros-tervnek".